Tags: munca la domiciliu, joburi la domiciliu, afaceri, ghid afaceri, idei de afaceri, munca de acasa

Mai intai, trebuie sa fii sigur ca ai inteles ce inseamna sa lucrezi virtual. In primul rand, lucrezi departe de ceilalti. Chiar daca iei uneori legatura cu ei prin telefon, e-mail sau Skype, in mediul tau de lucru nu mai este nimeni altcineva. In cele mai multe cazuri,  programul este flexibil si iei singur deciziile.

Care sunt avantajele muncii de acasa?

Scapi de drumul din fiecare zi pana la serviciu. Esti inconjurat de un mediu familiar si placut. Iti fixezi singur orele in care sa lucrezi si iti poti face timp ca sa pleci oricand la medic sau sa iti faci cumparaturile. Castigi astfel tot acel timp pe care la serviciu il pierzi uneori in mod inutil prin mici conversatii, telefoane sau intreruperi care nu sunt necesare. In general, toti angajatii pierd cel putin doua ore pe zi astfel.

 

Care sunt dezavantajele lucrului la domiciliu?

Iti pierzi concentrarea mult mai repede si poti chiar sa simti lipsa unor colegi de birou. In plus, risti sa iti iei pauze de masa mult prea dese acum cand dispui de un program pe care ti-l faci cum doresti tu. E mult mai usor sa fii intrerupt de ceilalti membri ai familiei, de telefoane, de alte activitati care se pot ivi atunci cand lucrezi de acasa.

 

Cine sunt cei care dau randament atunci cand lucreaza de acasa?

De obicei, oamenii care incep sa lucreze pentru ei sunt si cei care se pot motiva singuri si carora le place sa lucreze cu computerul. Acestor oameni le va face placere sa lucreze si 15 ore intr-o singura zi doar pentru ca pot face acest lucru! Acestia sunt insa oameni bine organizati care se pricep sa isi imparta timpul si sa isi planifice intreaga zi. Astfel, ei reusesc sa fie eficienti chiar daca lucreaza de acasa. In general, sunt oameni creativi carora le face placere sa lucreze singuri si sa asculte muzica in acelasi timp.

 

Ce fel de persoane nu sunt potrivite pentru munca de acasa?

Cei carora le place sa fie in subordinea altora nu vor agrea acest mod de lucru. Oamenii pe care ii incanta compania altora si care simt nevoia sa interactioneze mai tot timpul nu se vor bucura de un astfel de program. Le va fi greu sa lucreze singuri de acasa si celor care au nevoie sa primeasca incurajari sau felicitari din partea sefilor.

 

Cele mai bune joburi la domiciliu

In general, joburile care implica in mare parte creativitate sunt cele care pot fi desfasurate de acasa (atat cele care implica scrisul, cat si cele care implica predarea, dezvoltarea de softuri, designul, crearea propriu-zisa a unor produse de dimensiuni mici etc.).

 

Daca iti doresti sa lucrezi de acasa si crezi ca un astfel de mod de a munci ti se potriveste, atunci schimba-ti biroul cu cel de acasa si incepe sa lucrezi pentru tine. Daca nu stii inca ce anume vrei sa faci, te poti inspira dintr-un ghid al ideilor de afaceri pe care le poti demara la domiciliu.

 
Stiai ca exista  lumanari  care se pot aprinde in siguranta in orice incapere, pentru ca nu contin decat ceara din soia 100% naturala si uleiuri esentiale de cea mai buna calitate |
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial