Tags: afacere, afaceri, bani, intreprinzator


1 . "Pot reduce drastic cheltuielile initiale!"
Subcapitalizarea reprezinta cea mai frecventa cauza de esec pentru o afacere si rezultatul va consta in faptul ca veti pierde bani. De ce sa va asumati esecul de a ramane fara bani pentru rulaj in loc sa calculati corect suma necesara pentru o investitie de succes? Rezervele de bani va vor conferi siguranta necesara pentru a lua decizii corecte si va ofera ragazul necesar pentru a pune pe roate afacerea.

2. "Profiturile vor incepe sa curga din prima zi de functionare!"
Gresit. In cele mai multe cazuri dureaza intre sase luni si un an pana cand veniturile se ridica la o suma care sa se poata numi intr-adevar astfel. In prima perioada cheltuielile sunt intotdeauna mai mari decat incasarile. Fiti pregatiti deci, pentru a avea din ce trai cel putin cateva luni.

3. "Voi fi propriul meu sef!"   
Nu chiar! De fapt, afacerea si clientii vor fi sefii dvs., si va vor tine ocupat mai mult de 60 de ore pe saptamana. Ceilalti sefi vor fi angajatii, furnizorii, bancherii si investitorii.

3. "O sa ma imbogatesc peste noapte!"    
 Nu! Povestile despre averile aparute peste noapte au in spate ani multi de pregatire (lucru care nu se spune de obicei), iar sansa dvs. sa vi se intample totusi acest lucru este comparabila cu a castiga premiul cel mare la loterie. Statisticile arata ca o treime dintre afacerile care au o evolutie constant crescatoare, au in spate peste 10 ani de existenta.

4. "Nu am nimic de pierdut, caci o sa atrag investitori si banii acestora vor fi in joc!"   
Acest lucru este o utopie. Doar in cateva cazuri este vorba de o capitalizare puternica si un mare numar de creditori. A obtine credite si a convinge investitorii sa-si bage banii in afacerea dvs. este un lucru extrem de dificil. In plus, niciodata nu veti obtine astfel bani suficienti, pentru a va porni si va fi nevoie sa va folositi de propriile economii si resurse.

6. "Este nevoie de bani pentru a face bani!"  
Doar pe jumatate adevarat. Bancile acorda greu imprumuturi pentru a deschide un restaurant si creditul trebuie garantat cu proprietati sau alte venituri solide. Pe de alta parte intotdeauna exista mijloace de reducere a cheltuielilor initiale: inchirierea unui spatiu in locul construirii unuia, cumpararea de aparatura, echipamente si mobilier la mana a doua sau chiar inchirierea unui restaurant complet echipat (dar, in acest caz trebuie sa investigati cu atentie care sunt cauzele pentru care proprietarul recurge la inchiriere).

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:




RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial