Tags: afacere, afaceri, aranjamente florale, design floral, evenimente, enrose

Azi am primit un superb buchet de flori! Instantaneu totul a devenit altfel, fata si sufletul  mi s-au luminat, atmosfera vibra si parca pluteam. Nu vi se intampla si voua la fel?

Da, gestul conteaza dar florile in sine si mesajul transmis de ele pot topi intr-o fractiune de secunda toate grijile noastre.

Inchipuieste-ti acum ca primesti un aranjament floral cu zeci de trandafirasi in forma de inima. Ah! Toata viata devine absolut roz.

Pune-l pe masa de lucru si sarcinile vor parea usoare! Ofera-l cadou si vei impartasi frumusetea, bucuria si iubirea! Cu un aranjament floral poti deschide usi ferecate, lumina inimi intunecate, insenina priviri melancolice si transmite energii pozitive. Ai la indemana un mesager gingas in fiecare anotimp sau zi a vietii tale.

Arta aranjarii florilor este intr-o permanenta evolutie si implica imaginatie, rafinament, bun gust, experienta, dedicatie si foarte multa pasiune. Sunt elemente absolut necesare in designul floral. Daca le stapansti iti poti deschide o afacere care sa-ti aduca satisatii pe toata linia. 

Adina Filculescu, o tanara studenta din Bucuresti, si-a format talentul in arta florala prin experienta acumulata de-a lungul timpului. Astazi, impreuna cu partenera sa de business, dezvolta o frumoasa afacere cu flori - Enrose.

Portret de antreprenoare

"Ador Natura cu toate minunile ei si dintotdeauna mi-au placut decoratiunile interioare si sa-mi decorez casa", incepe sa se prezinte Adina. "Poate, la baza se afla un talent nativ, prin natura zodiei, Pestii find recunoscuti ca fiind firi artistice.

Fascinatia mea pentru flori a fost insa insuflata de doamna Liana Socoliuc, partenera mea de afaceri, si a crescut in timp, pe masura ce ma implicam tot mai mult in lumea lor. Am fost privilegiata unui mentorat de calitate, caci sub aripa ei protectoare am invatat meserie si din tainele vietii, as putea spune. 

In calatoriile mele in strainatate, cutreier magazinele de bricolaj si pe cele destinate decoratiunilor si imi formez o alta perspectiva a lucrului cu florile, atat cu cele proaspete, cat si cu cele uscate natural. Acum pot petrece ore intregi sedusa de atmosfera florilor.

De asemenea, am citit mai multe carti in domeniul artei florale, cumparate in calatorii (desigur, acestea pot fi achizitionate si de pe Internet). Am urmat cursuri specifice prin corespondenta. Si totusi, mai am atatea de invatat! Spre exemplu, imi doresc mult sa urmez cursurile unei scoli de design floral la Paris sau Londra.

Am un background economic si un interes catre antreprenoriat. Lucrarea mea de licenta cu titlul "Moving from a business idea to an entrepreneurial firm" (De la o idee de afaceri la o firma antreprenoriala ), a constat in planul de afaceri al firmei "Enrose".

Acum sunt studenta in ultimul an la Master in Administrarea Afacerilor si aprofundez contributia antreprenoriatului feminin la societatea romaneasca. Toate acestea mi-au creat o gandire mai pragmatica, care sa balanseze latura boema."

Afacerea este prospera

"Cu evenimente si sarbatori pe tot parcursul anului, oportunitatile sunt mari. Lucrez cu persoane fizice pentru a le intampina dorinta de aranjamente pentru sarbatori, nunti, zile de nastere, evenimente speciale, festivitati de absolvire si gale, etc. La acestea de adauga clientii Business-to-Business: restaurante, hoteluri, showroom-uri, alte florarii, agentii de organizari de evenimente (outsourcing) care aduc un flux de venit consistent si stabil."

Oferta completa o poti vedea aici: www.enrose.ro

Ofera o particica de viata in roz (sau in orice culoare doresti) celor dragi!

 

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial