Tags: lumanari, lumanari din soia, lumanari eco, ceara din soia, ceara


Azi, lumanarile decorative imbraca haina handmade si se lauda cu forme din cele mai sofisticate. Sunt asa ... glamour, isi adauga un parfum vibrant, culoare, personalitate si tupeu. Ne-au cucerit si par nelipsite din viata noastra. Lumini tremurande cu un farmec aparte. 

La polul opus, am cunoscut lumanari care nu au decat dorinta de a lumina. Sunt albe, distinse, candide si discrete. Au un atuu imbatabil. Cu forme cuminti, ne asigura austere ca arderea lor nu ne va polua incaperea. Este vorba despre lumanari ecologice, produse din ceara de soia, cum putine se gasesc in Romania.

Sunt lumanari care se pot aprinde in siguranta in orice incapere, pentru ca nu contin decat ceara din soia 100% naturala si uleiuri esentiale de cea mai buna calitate iar fitilul este din bumbac natural, netratat. In plus, durata lor de ardere este cu 50% mai mare.

De ce ceara din soia?
Ceara de soia, in comparatie cu celelalte tipuri, provine dintr-o sursa sustenabila, regenerabila, exploatarea culturii de soia neafectand eco-sistemul, mi-a explicat Delia Cojocariu, antreprenoarea care se ocupa de acest business in Romania. 

Este un tip de ceara care aduce beneficii si utilizatorului si producatorului. In timpul arderii, lumanarile din ceara de soia nu degaja fum negru, iar durata de ardere este cu 50% mai mare decat a lumanarilor din parafina. In plus, petele de ceara se inlatura cu apa si detergent, iar resturile sunt in intregime biodegradabile. 

Lumanarile din ceara de soia sunt pentru cei mai multi o curiozitate. 

Aceste lumanari ecologice sunt create intr-un atelier-laborator situat in orasul cu un grad de poluare aproape inexistent - Odobesti, judetul Vrancea. Dat fiind specificul lor si dorinta antreprenorilor, se numesc lumanari D"eco. 

Aventura ecologica de la Odobesti a debutat in 2010 si lumanarile din soia au patruns treptat in magazine din orasele mari: Bucuresti, Targu Mures, Pitesti sunt comercializate in Odobesti, Focsani si Buzau, prin lantul de magazine eco "Cufarul Verde" si farmaciile Asclepyos. 

Delia Cojocariu: Suntem deschisi oricarei colaborari cu distribuitori din toata tara. Mai mult, ne-am gandit si la alti producatori de lumanari sa poata avea acces la oalternativa "curata" si ieftina. Lor le putem oferi materia prima pentru lumanari eco- ceara din soia.

Pe piata romaneasca sunt multi producatori de lumanari artizanale foarte talentati, hobbisti si foarte multe persoane care ar dori sa-si realizeze propriile lumanari. Din aceste considerente, i-am inclus pe lista noastra de potentiali clienti pentru materia prima. 

Daca esti interesat, poti afla mai multe informatii din site-ul firmei: www.ecoenergysync.com

Arde-o eco! E mai sanatos si mai profitabil.|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial