Tags: afaceri, afacere, afaceri acasa, afaceri la domiciliu, cosmetice naturale, cosmetice homemad


Ti-ar placea sa ai propriul laborator sau atelier in care sa poti prepara si modela cu  mainile tale bucati aromate si colorate de sapun natural? Propriul spatiu de creativitate in care sa dozezi si sa obtii propriile produse cosmetice 100% naturale si teribil de apetisante? 

Sunt convinsa ca multe doamne si-ar dori acest lucru. Si nu m-as mira deloc sa aflu ca si barbatii sunt pasionati sa prepare aceste delicii. Am avut deja confirmarea ca si lor le place.
 
Realizarea sapunului si a unor produse cosmetice la domiciliu (homemade) este astazi o optiune posibila oricui.

Atelierul de lucru, spatiul sau mini-laboratorul este acasa (doar e homemade, nu?), intr-o camera special amenajata. Aici, ca intr-o spiterie, pe masa de lucru si pe etajere te asteapta sticlutele cu uleiurile esentiale naturale bine-mirositoare si maceratele din plante, cutioarele cu unturi vegetale pure si alte minuni ale naturii, concentrate in diverse recipiente. Bolurile, ustensilele si alte mici dotari completeaza atmosfera imbietoare la lucru si creatie. 

In loc sa-ti cumperi produsele de igiena sau cosmeticele de la magazin, ce-ar fi sa le prepari chiar tu acasa? Pentru familie si cunoscuti initial, apoi din asta se poate naste o afacere cum nici nu ai visat.

De ce ai vrea sa faci sapun sau alte preparate cosmetice in casa, acum cand oferta este atat de generoasa, ieftina si ispititoare? In primul rand pentru ca vri sa fii sigura ca sunt naturale si nu s-a strecurat acolo nimic care sa atenteze la sanatatea ta, a copilului si a familiei in general. Apoi, este o mare placere sa-ti pui ideile si indemanarea in practica. 

Incercarea aceasta este posibil sa se manifeste initial ca un hobby, molipsindu-i si pe cei din jur cu entuziasmul si bucuria ce se vor neaparat impartasite. Un feed-back pozitiv si incurajarea celor apropiati, care apreciaza nu numai ceea ce ai facut cu mana ta, ci si daruirea si energia plamadite acolo. Pasiune si putina dragoste, energia ta pozitiva amestecata cu ingrediente 100% naturale, iata elexirul care intrece orice produs industrial oferit de o firma de renume mondial. 

Creatia jucausa la modul cel mai serios cere insa putina munca de educare si schimbare a unor obisnuinte atat in ceea ce priveste familia ta cat si a cunoscutilor. Aici este de fapt greul acestui demers si nu procesul in sine sau mica afacere derulata din propriul domiciliu. 

In ceea ce priveste prepararea ... afla de aici cum sa faci zeci de produse cosmetice 100% naturale!

Succes!|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial