Tags: afacere, afaceri, centrul 9 luni, nastere, gimnastica prenatala


Odata ce barza si-a anuntat vizita, viata ta nu mai este aceeasi. Venirea copilului pe lume este pentru familie o minune asteptata cu mare bucurie, nerabdare, emotii sublime, entuziasm, dar si cu ganduri dintre cele mai contrariate. O mie de ganduri frumoase uneori asociate cu o umbra de teama pentru momentele critice de dinainte de a veni puiul pe lume. Sau pentru cele de dupa. 

Miracolul venirii unui copil pe lume poate fi si o mare necunoscuta pentru tinere si pentru un cuplu, in general, cu toata informatia care ne este azi la indemana. Sfaturile mamei sau ale bunicii sunt depasite de evolutia noastra ca fiinte in societatea moderna.

Experienta vecinei sau a colegei de serviciu, de evitat, poate uneori sa dauneze sau in cel mai bun caz, sa nu va fie de nicun folos, asa ca este mai bine sa ne indreptam privirea si increderea catre specialisti. Avem nevoie de ei pentru ca, pe langa specializari, le-au trecut prin mana sute de viitoare mamici si experienta lor va fi cu siguranta de folos in aceasta minunata experienta.

"Mereu m-a fascinat misterul vietii intrauterine", ne marturiseste Andrea Olimpia Pop, antreprenoarea care a infiintat in Bucuresti "Centrul 9 luni". In "Centrul 9 luni" cuplul care asteapta un bebe gaseste acel sprijin pretios, informatia si practica de care are nevoie in aceasta perioada a necunoscutelor. In plus, aici "sadim femeilor increderea de a naste natural si creionam cea mai emotionanta poveste din viata acestora". 

Ce spun mamicile?
Corina: "Am aflat de  acest Centru de la o prietena care a fost la diverse cursuri de-ale lor cand era insarcinata. Printre altele mi-a fost recomandat cursul Lamaze si mi-a fost de un mare folos la naștere. Eram asa de sigura și liniștita in timpul travaliului, pentru ca stiam ce se intampla. A fost tare frumos!"

Iulia: "Toata sarcina am facut orele de gym pentru gravide, exercitiile m-au ajutat tare mult mai ales la durerea de spate pe care o aveam datorita sarcinii. Am invatat sa respir corect, lucru care mi-a fost de un real folos in timpul travaliului."

Cum s-a nascut afacerea care te invata cum sa nasti usor?

"In 2010 mi-a venit ideea de a crea un loc unde cele care vor deveni mame sa se pregateasca pentru acest lucru (punand laolalta experienta mea din project management și pasiunea pentru viata intrauterina), raportand asta la realitatea momentului. Piata nici nu prea exista, era doar o nevoie dar intr-o stare latenta. 

Asa ca, in februarie 2010 am trecut prin toate procedurile Oficiului National Registrul Comertului. In principiu, le știam foarte bine de la simularile de afaceri facute in liceu. M-am lansat, si in luna martie din acelasi an, am avut primii clienti (un cuplu care dorea sa se pregateasca pentru momentul nasterii).  

In septembrie 2012 am devenit si mama. Acum, lucrurile erau simple pentru mine, stiind exact ce presupune atat nasterea cat si ingrijirea bebelusului."

Intre serviciile oferite de Centrul 9 luni vei gasi: 
- cursuri Lamaze; 
- gimnastica prenatala;
- fitball, stretching, diverse exercitii la sol pentru fese și picioare, scoala spatelui;
- gimnastica postnatala, programul "Momfit"; 
- cursuri de puericultura ;
- cursuri prim ajutor bebe/copil ;
- ghid de alaptare; 
- gimnastica si masaj pentru bebe;
- ghid de supravietuire pentru tatici. 

Detalii in site: www.centrul-9luni.ro

Desigur, serviciile se adreseaza cuplurilor care asteapta un copil, de varsta medie (cca. 30 de ani), cupluri sau persoane care acorda atentie pregatirii pentru nastere si pentru ingrijirea bebelusului.

Bun venit bebelusi!

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial