Tags: afaceri, petrecerea burlacitelor, petrecere, organizare petreceri, burlacite

Despre petrecerea burlacilor, si mai nou a burlacitelor, stiam doar din filmele americane. E adevarat ca, in ultimii ani am preluat incet, incet o parte dintre traditiile occidentale. Cu cat mai multe petreceri cu atat mai bine, nu?

O astfel de petrecere speciala este organizata in taina de prietenele miresei si ele trebuie sa-si puna imaginatia la incercare pentru a crea un eveniment deosebit, de neuitat. Cat de greu poate fi sa oferi viitoarei mirease bucuria deplina a ultimei "nopti de libertate"?

Destul de greu, mi-a marturisit Mirela Doana care a organizat si ea petrecerea burlacitelor pentru doua prietene deosebite in urma cu doi ani.

  "Atunci mi-am dat seama cat de greu este sa organizezi o astfel de petrecere in conditiile in care pe piata din Romania nu existau produse destinate petrecerii burlacitelor."

Mirela Doana este de  profesie economist, dar in paralel se ocupa si de realizarea de site-uri. "Este mai mult un hobby," spune ea.

Un hobby, o idee izvorata dintr-o nevoie si iata cum se contureaza o afacere promitatoare, destul de inedita in Romania - magazin online cu produse si idei pentru petrecerea burlacitelor. Si acum, desigur, este o placere sa organizezi petrecerea prietenei tale burlacite.

Este o afacere foarte tanara dar care deja s-a impus pe piata.
Inceputul?

"Am testat ideile noastre, ale mele si ale partenerei mele Roxana Coltan, la aceste petreceri, iar rezultatul a fost exceptional! Fetele au fost extrem de incantate de cadouri si de mici detalii care au schimbat cu totul locatia aleasa. Saptamana urmatoare am rezervat domeniul www.burlacite.ro", isi aminteste Mirela Doana.

"Am organizat mai multe petreceri pana acum si de fiecare data m-am implicat foarte mult pentru a face o petrecere deosebita."

Costurile de demarare a acestei afacerise se rezuma doar la pretul produselor din stoc. Restul investitiei a insemnat mult timp si foarte multa munca pentru ca tot ce inseamna acest magazin a fost proiectat si realizat de cele doua antreprenoare. Mirela a realizat, integral, site-ul, iar Roxana se ocupa de articole si de promovarea magazinului online. De aprovizionarea magazinului, descrierea produselor si de preluarea comenzilor tot ele se ocupa.

Produsele oferite sunt importate, in mare parte. Gasim aici cadouri si decoratiuni pentru petrecerea burlacitelor, cadouri pentru nunta, pentru domnisoara si cavalerul de onoare si cadouri pentru luna de miere. Dar, cel mai bine este sa vizitati siteul dedicat girls night out.

Zenobia Badescu


|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial