1. Nu este necesar sa inveti sistemul limbajului HTML pentru a pune in miscare un site. O mulţime de oameni cred ca pentru a configura un site este necesar sa se familiarizeze cu codul HTML si cu elementele de baza de codificare. Astazi poti gasi suficiente programe open-source pe care trebuie doar sa le instalezi si sa le urmezi instructiunile pentru a putea construi un site.

2. Angajarea unui profesionist IT nu trebuie sa coste milioane de euro. O multime de oameni cred ca daca vrei să construiesti un site iti trebuie un buget substantial. Cu toate acestea, tu poti gasi un programator freelancer care sa te ajute in acest domeniu virtual si care iti poate explica de la A la Z cum poti instala si personaliza un software.
 
3. Personalizarea site-ului se realizeaza mult mai simplu decat iti inchipui. Daca utilizezi un software gratuit, cum ar fi WordPress, Joomla sau Drupal, iti poate fi foarte facil sa gasesti o tema pentru personalizarea site-ul, conform necesitatilor tale. Aceasta activitate o poti realiza singur sau poti angaja un programator contra unui pret rezonabil.

4. Opteaza pentru un design cat mai simplu si pune mai mult accent pe partea de marketing! Multi considera ca pentru un site creat pentru o companie de orice fel sau cu precadere una online, este nevoie de un design atractiv si complicat, cu o multime de caracteristici. Total gresit deoarece, la inceput, trebuie sa optezi pentru un design cat mai simplu şi sa te concentrezi pe partea de marketing. Partea de introducere pe piata a unei noi companii online este cea mai grea etapa pentru un antreprenor si, totodata, lucrul cel mai important. Astfel, dupa ce vei incepe sa castigi bani, iti poti permite sa investesti intr-un design cat mai atragator.
 
5. Alege unul dintre cele mai utilizate si cunoscute programe. Astfel, daca iti propui sa obtii un site web preconfigurat sau sa utilizezi un program open-source, este mai bine sa faci uz de programele foarte cunoscute. Astfel, trebuie sa stii ca este mult mai scump sa creezi un site web personalizat. De asemenea, vei plati si daca faci diferite ajustari. Apoi, daca decizi să utilizezi un program existent pe web pentru a crea propriul site, asigura-te ca este vorba despre un program foarte popular astfel incat, iti va fi mult mai usor si mult mai ieftin sa-l personalizezi.
 
6. Asigura-te ca ai o pagina de contact. Noii clienti vor dori sa stie toate informatiile atat despre businessul pe care il derulezi, cat si despre companie.
 
Nu uita ca un site, pentru a avea succes, trebuie sa aiba doua calitati: sa fie SIMPLU si TRADITIONAL. Daca personalizezi de la inceput site-ul mult prea mult si neglijezi partea de marketing, risti sa nu obtii rezultatul scontat.

Autor: Anca Murgoci

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial