Tags: afacere la domiciliu, afaceri, afaceri la domiciliu, idei de afaceri, confectionarea lumanarilor decorative, magazin online, lumanari parfumate


In orice afacere munca ramane elementul principal. Singura diferenta este insa reprezentata de faptul ca in unele cazuri vei munci mai mult. Atunci cand afacerea ta are succes si doar dupa ce vei fi muncit pentru a ajunge acolo unde ti-ai dorit, ii poti lasa pe altii sa preia activitati pe care inainte le indeplineai de unul singur.


Una dintre afacerile care incep intr-un spatiu mic, in apartamentul sau chiar in bucataria ta, este confectionarea lumanarilor parfumate si decorative. Avantajele sunt nenumarate, incepand cu spatiul extrem de redus in care poti incepe afacerea si pana la investitiile minime de care ai nevoie. Este o sansa pentru aproape oricine are 200 de euro.

Daca privesti cu atentie in jur, vei vedea ca lumanarile decorative sunt peste tot: in vitrinele magazinelor, in ceainarii, in cafenele, in restaurante, in pensiuni, la receptiile hotelurilor, pe mesele evenimentelor festive, in diferite aranjamente din florarii etc. Mii de astfel de lumanari sunt produse de intreprinzatori romani care au inceput astfel de afaceri si au reusit sa obtina profit imediat deoarece lumanarile decorative sunt facute intr-un timp foarte scurt si vandute la fel de rapid.

Iti incepi ziua de lucru la ce ora vrei tu. Poti sa lucrezi impreuna cu familia si iti poti implica si copiii in aceasta afacere deoarece tehnica de realizare a lumanarilor este una foarte simpla, indiferent de modelele, culorile si parfumul acestora. Iti gestionezi singur bugetul si poti alege sa vinzi lumanarile atat printr-un magazin online, cat si in cadrul targurilor de Craciun, Paste, Sfantul Valentin sau orice alte sarbatori pentru care oamenii vor cumpara intotdeauna cadouri.

Castigurile in cazul targurilor sunt foarte mari deoarece pot fi vandute pana la 500 de lumanari intr-o singura zi, iar profitul ajunge la aproximativ 1.000-1.500 euro in doar cateva zile deoarece costurile necesare realizarii lumanarilor sunt foarte mici. De exemplu, daca in cazul unei singure l umanari  cheltuielile de confectionare sunt de 3-4 lei, iar pretul de vanzare este de 20-25 lei (pentru lumanarile de dimensiuni mici si medii), profitul va fi de pana la 21 lei pentru fiecare lumanare vanduta.

Pentru cei care doresc sa inceapa o afacere la domiciliu si sa obtina un profit sigur in fiecare luna, confectionarea lumanarilor decorative este o alegere mai mult decat potrivita deoarece este o activitate foarte placuta care aduce in fiecare luna castiguri insemnate!


Alte idei de afaceri la domiciliu:

Stiai ca exista  lumanari  care se pot aprinde in siguranta in orice incapere, pentru ca nu contin decat ceara din soia 100% naturala si uleiuri esentiale de cea mai buna calitate 

Produsele handmade - o afacere profitabila la domiciliu

Firma de consultanta Feng Shui

Magazin online

3 idei de afaceri, ideale pentru acasa|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial