Tags: antreprenori, afacere, marketing, dezvoltarea profesionala

 

Deoarece mai multi antreprenori au considerat utile sfaturile din articolul trecut legat de infrangerea temerilor atunci cand avem de condus o afacere, am revenit cu alte cateva metode prin care ne putem depasi emotiile si fricile provocate de o infrangere pe care am suferit-o in trecut.

 

Daca am dat gres la un moment dat in afacerea pe care o conducem, nu trebuie sa ne lasam doborati. In plus, rareori se intampla sa vina cineva din exterior sa ne ajute sa mergem mai departe. Puterea se gaseste tot in noi si tot acolo exista si dorinta de a avea propria afacere de succes.

 

Cu siguranta am trecut cu totii prin aceleasi experiente cand am invatat sa mergem cu bicicleta. Dupa ce am luat prima cazatura, ne-a fost teama sa ne urcam din nou pe bicicleta ca sa nu patim acelasi lucru si sa nu ne lovim. Pana la urma insa, ne-am invins teama si am invatat sa mergem corect. Ca si mersul pe bicicleta, o buna gestionare a afacerii se invata treptat si nu se uita niciodata.

 

1. Practica te ajuta intr-adevar sa fii mai bun in tot ceea ce faci. Acest lucru se aplica si in marketing si dezvoltarea afacerilor. Chiar daca incepi de timpuriu sa inveti cum sa conduci o afacere, va trebui sa fii alert in permanenta, sa inveti lucruri noi si sa te ocupi de afacere continuu pentru a deveni din ce in ce mai bun.

 

2. Unele zile vor fi cu siguranta mai bune decat altele. Daca intr-o zi ai clienti numerosi, proiecte pe care le termini la timp, idei bune pe care le si pui in aplicare, in alte zile se poate intampla sa nu reusesti sa termini nici macar o sarcina de lucru. In loc sa te enervezi pentru ca ai avut o zi proasta, invata sa le apreciezi pe cele care au fost productive. Vei vedea ca vei fi din ce in ce mai motivat si vei avea mai multa incredere in fortele tale.

 

3. Investeste si in tine, nu doar in afacere. Nimeni nu s-a nascut invatat si nu este aproape niciodata prea tarziu sa mai inveti inca un lucru. Fa-ti timp pentru cursuri care crezi ca te-ar ajuta sa te dezvolti pe plan profesional. Chiar si un seminar de doua zile ti-ar putea aduce informatii valoroase pe care le-ai putea aplica ulterior in conducerea afacerii tale. Investeste in dezvoltarea profesionala si personala si vei deveni din ce in ce mai bun in tot ceea ce faci.

 

Fa-ti timp pentru tine si abia atunci vei reusi sa iti faci timp si pentru afacere! Profita de cantitatea uriasa de informatii valoroase care iti sunt puse la dispozitie prin intermediul internetului, a cursurilor de management, a seminariilor si a cartilor de specialitate. Nu lasa trecutul sa iti afecteze deciziile prezente si priveste intotdeauna catre viitor cu incredere!

 

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial