Tags: covrigarie, afaceri cu covrigi, secretele unei covrigarii, simigerii, afacere

Doar cand auzi de covrigi calzi si ti se face pofta. Deja te gandesti ca ai da o fuga sa iti cumperi cativa. Fie ca sunt covrigi cu sare, covrigi cu susan sau covrigi brasoveni, acestia au fost intotdeauna in preferintele romanilor. Ma gandesc numai la cat de multi covrigi cumparam atunci cand eram eleva. Noi eram norocosi pentru ca aveam o covrigarie deschisa chiar langa scoala asa ca mergeam in fiecare zi si asteptam cu placere sa ne luam cate un sir de covrigi pe care sa-i rontaim in timpul orelor.

 

Pe de alta parte, covrigaria era mai "norocoasa" decat noi. Pe atunci nu stiam ce inseamna profitul si nu-mi dadeam seama de castigurile pe care le obtineau cei care aveau astfel de afaceri. Mi-am dat seama insa acum de faptul ca toate covrigariile din Bucuresti sunt acolo de ani de zile si ca mereu sunt cozi in dreptul lor. Mai sunt si unele unde nu prea te opresti pentru ca nu au niciodata covrigi calzi sau sunt in stare sa ti-i vanda chiar si pe cei ramasi din seara trecuta.


La sfarsitul acestei saptamani am fost in orasul meu natal. Covrigii de Buzau sunt cunoscuti in toata tara, iar eu abia asteptam sa mananc cativa. Surpriza a fost insa mare cand mi s-a spus ca acei covrigi nu doar ca nu erau calzi, dar nici macar nu erau din ziua respectiva: "Sunt covrigi crocanti, rezista mai multe zile". Nu-mi venea sa cred. As fi vrut sa ii spun ca nu, aceia sunt covrigi vechi, iar ei nu stiu cum sa aiba grija de afacere. M-am uitat insa in jur si nu statea nimeni la coada. Am zambit si am plecat si eu. Cine ar vrea sa cumpere covrigi speciali care rezista mai multe zile?!

 

Exista insa multe covrigarii al caror miros te ademeneste de la distanta. Te opresti si stai la coada chiar daca in fata ta mai sunt inca 20 de oameni. Ce te retine acolo? Garantia ca odata ajuns in fata, vei primi un sir de covrigi proaspeti, abia scosi din cuptor. Siguranta ca nu ti se va spune ca s-au terminat covrigii si ca va mai trebui sa astepti inca zece minute pentru urmatoarea tura. Multumirea ca vei fi servit cu amabilitate si ca te vei bucura de gustul inconfundabil al covrigilor cu mac. Acestea sunt doar cateva dintre trasaturile de care ar trebui sa tina cont cei care infiinteaza o covrigarie. Clientii sunt numerosi, in fiecare ora trec cate 500 de oameni prin fata covrigariei tale, toti sunt potentiali cumparatori, de ce sa nu ii ademenesti si sa iti asiguri clientela continua de dimineata pana seara?


Va propun astazi un ghid de afaceri care o sa va invete pas cu pas cum sa va faceti o covrigarie de succes. Una la care cozile sa se intinda pe trotuar si sa opreasca oamenii din drumul lor.


Ghidul Covrigarie
iti dezvaluie de unde sa achizitionezi echipamentele necesare unei covrigarii, materia prima si te informeaza cu privire la toate documentele necesare pentru functionarea covrigariei. Iti ofera nenumarate retete de covrigi si iti arata, prin exemple de simigerii din tara, cum au reusit altii sa dezvolte afaceri profitabile prin covrigarii. Ai interviuri cu oameni care nu se tem sa iti spuna secretele unei covrigarii. Afli de cati oameni ai nevoie intr-o covrigarie si ce ar trebui sa faci pentru a te bucura de un nume cunoscut in tot orasul. Iti recomand cu caldura un ghid in care am cea mai mare incredere.

Profita si tu si deschide-ti o covrigarie!

 


|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:




RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial