Tags: afaceri, amenajari interioare, idei de afaceri, partitionari birouri, ghid practic amenajari interioare

 

Am mostenit inca de mica un spirit intreprinzator care m-a facut prin clasele primare sa vand martisoare si felicitari facute de mine. In facultate vindeam accesorii handmade si picturi la diferite targuri, mereu condusa de dorinta de a deschide o mica afacere care sa imi aduca venituri suplimentare pentru banii de buzunar. De fiecare data, nu dorinta de a face bani, ci placerea de a construi o afacere ma facea sa incerc in continuare.

 

Mi-am dat repede seama ca lipsea un lucru esential: ajutorul de specialitate, informatie vitala pentru orice afacere. Experienta in domeniu nu este suficienta intotdeauna, trebuie sa stii cum sa iti faci publicitate, de unde sa iti iei furnizorii si cum sa iti vinzi produsul. Am descoperit recent ca exista multe afaceri care pot fi puse pe picioare inca de la inceput si care se vor transforma imediat in afaceri solide.

 

Una dintre acestea este afacerea cu amenajari interioare pentru birouri si locuinte, o afacere foarte prospera din punctul meu de vedere, daca ma gandesc numai la nenumaratele dati in care mama a decis sa isi renoveze biroul, sa aduca numeroase modificari atat la sediul firmei, cat si acasa. Influentele din Vest ne fac sa schimbam mobilierul atunci cand ne plictisim de el si sa nu il mai pastram o viata, asa cum faceau bunicii nostri. Mereu apar lucruri noi, daca anul acesta ne plac peretii albi, la anul cu siguranta o sa vrem sa ii facem verzi pentru ca am vazut ce bine aratau intr-o revista cu amenajarea casei.

 

Este esential sa stim ca a fi in stare sa zugravesti o camera nu inseamna ca ai o afacere si in niciun caz una de succes. Si eu pot sa zugravesc o camera, ba chiar am facut asta de doua ori si stiu ca nu as indrazni sa montez spoturi, sa imi construiesc rafturi in perete din gips-carton sau sa trec la partitionari de birouri. As apela oricand la specialisti si nu as alege la intamplare o firma. Calitatea lucrarilor executate si seriozitatea firmei sunt lucruri care asigura succesul prin recomandarile facute de clientii multumiti. Iar atragerea de clienti printr-o buna reputatie este un lucru pe care putine firme de amenajari interioare il inteleg si stiu cum sa il castige.

 

Exista lucrari de specialitate care va vor invata lucruri pe care nu le gasiti cu usurinta in alta parte, iar meseria nu se prea mai fura ca pe vremuri pentru ca astazi fiecare vrea sa devina cel mai bun. 


De la tehnici de lucru, stiluri de amenajare, metode de lucru cu gips-cartonul, fotografii de cea mai buna calitate cu exemple pertinente pana la partitionari de birouri si tehnici de construire a peretilor din sticla, toate se regasesc intr-un asemenea Ghid practic de amenajari interioare pentru birouri si locuinte pe care vi-l recomand cu cea mai mare incredere!


3 idei de afaceri, ideale pentru acasa

O afacere actuala care te imbraca .. in trecut


|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial