Tags: idei de afaceri, afaceri, idei afaceri, trandafiri, trandafiri cu mesaj, trandafiri personalizati

Trandafirii cu mesaj sunt cel mai nou trend in materie de cadouri. Combinatia de flori cu mesaje este o metoda inovatoare de comunicare cu ajutorul florilor ca mediu, transformand acest produs frumos intr-o noua industrie a emotiilor, cu un potential de piata de miliarde de dolari.

Atunci cand oferi flori cu petale imprimate nici nu mai ai nevoie de felicitare. Iar impactul unei flori cu petale imprimate este garantat.

In acelasi mod in care oamenii ai inceput sa imprime pe hartie poezii, pentru a produce felicitari in secolul 19, mesajele sunt acum scrise pe petalele trandafirilor.

Trandafiri cu mesaj creeaza posibilitatea de a imprima logo-uri, mesaje, fraze, semnaturi si icoane direct pe petalele de flori proaspete sau artificiale. Nu aveti nevoie sa fiti florar sau sa aveti experienta pentru a da drumul unei afaceri cu felicitari formate din trandafiri, scrie pe site-ul Universitatii Online Speaking Roses din Statele Unite, care se angajeaza sa va trimita contracost , online, toate cunostintele si lectiile pe care le-am necesare pentru a produce acest produs.

Acum un deceniu, aceasta institutie a inventat si brevetat o imprimanta de inalta calitate, pentru transferul  in conditii de siguranta de imagini personalizate si mesaje pe flori proaspete taiate. Cu trei ani in urma, au inceput sa ofere licente pentru a oferi tuturor posibilitatea unei cu flori, felicitari, cadouri, publicitate pentru corporatii si nu numai. Spre deosebire de o franciza, licenta va furniza echipamente, dotari si expertiza necesara pentru a incepe  vanzarea de flori imprimate. 

Investitia incepe de la 9.900 dolari. Acesti trandafiri au patruns deja pe multe piete din lume si s-au bucurat de un real succes fiind pe placul unor vedete precum Tom Cruise sau Ellen DeGeneres. 

Cu un astefl de cadou, Sfantul Valentin, Ziua Mamei sau aniversarile nu vor mai arata la fel. Tehnologia este uimitoare, pentru ca nu afecteaza durata de pastrare a florii, aplicand un gel protector peste care este apoi imprmat desenul. Un astfel de dispozitiv poate imprima in jur de 8-10 trandafiri pe minut. 

Ai trait s-o vezi si p'asta: Flower Printer, o imprimanta care tipareste pe trandafiri, mai exact pe o petala a acestuia. Cutia cu dimensiunile de 44x29,4x27 cm are o intrare speciala pentru inflorescenta trandafirului.

Americanii de la Compact Impact nu explica principiul de functionare, dar sustin ca nici o floare nu este torturata in urma procesului de brand-uire. Merge cu un cartus de cerneala. Este un mod bun de extindere a afacerii cu florarii, dar poate fi si una de sine statatoare, care adauga valoare florilor achizitionate pentru personalizare. 

Detalii afacere personalizare trandafiri: |
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial