Tags: afaceri, afacere, afaceri din hobby, hobby, idei de afaceri, handmade


1. Accesorii si bijuterii handmade, felicitari si marturii de nunta handmade
Pentru Dana Dragomir, inceputul acestei activitati artistice se intrevedea inca din copilarie, cand "desenam si coloram orice bucatica de hartie pe care o prindeam" isi aminteste ea "sau cand, in vacanta, incercam sa modelez diverse forme din coca de paine pe care o pregatea bunica.

Mai tarziu, lucrand pe calculator, am facut cateva felicitari de Craciun pentru prietenii mei, in joaca bineinteles, dar momentul respectiv mi-a redeschis apetitul pentru desen si design si de atunci am inceput sa ma gandesc mai serios la ceva, o activitate in care sa exploatez aceste porniri artistice, o activitate handmade care sa poata fi paralela cu jobul pe care-l aveam, care sa nu necesite o investitie mare si care sa-mi faca placere."
(www.invitatiihandmade.ro)

2. Realizarea de lumanari decorative 
Lumanarile se bucura de un succes incontestabil. Afacerea a prins si are succes in Romania, exista cerere si avem oameni foarte talentati si cu imaginatie bogata care le creaza. Spre exemplu, Daniela Constantinescu realizeaza adevarate opere de arta.
 
Fara sabloane sau matrite si abuzand de imaginatie si migala, designerul si creatorul Daniela Constantinescu realizeaza lumanari cu aspect sarbatoresc si delicat, cu forme si culori deosebite. Expresivitatea reprezinta elementul distinctiv al acestor lumanari.

De exemplu, o lumanare floare de crin este realizata pana la cel mai mic detaliu de forma si culoare: frunze, petale, stamine etc. In plus, mare parte dintre modele sunt concepute astfel incat partea artistica sa nu fie afectata de ardere. Creatoarea lor ne indeamna: "daca va plac, ... dati-le foc. Iar daca nu ...tot asa!".
Admirati-le aici: www.dartcandles.home.ro !


3. O afacere cu drone

Motivele mele de a ma lansa in aceasta aventura profesionala, financiara si intelectuala numita FAE Drones sunt pasiunea pentru zbor si imagine dar si dorinta de a deveni mai mult decat sperau cei din jurul meu sa devin, parintii, profesorii, fostii colegi de serviciu, si cel mai important, chiar eu.

Mihai Dragu, pasionat de aceste aparate extraordinare si fondatorul FAE Drones, a pornit la drum cu un studio foto. A combinat apoi pasiunea pentru fotografier cu cera pentru aeromodelism. 

"Inceputul FAE Drones a fost o rupere de hobby-ul aeromodelism. A trebuit sa-mi schimb principiile dupa care construiam si zburam, inovatia, responsabilitatea si siguranta primand. Acest lucru a creat reactii contradictorii intre fostii mei colegi de hobby. Prima oara m-au ignorat, apoi s-au luptat cu mine, dupa care am castigat."
(http://fae-drones.com)


|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial