Tags: finantare, subventii, subventii 2014, subventii imm, fonduri, afaceri, afacere, finantare afaceri

Ajutorul financiar pentru afaceri este disponibil fie direct (subventii UE), fie prin programe gestionate la nivel national. IMM-urile pot beneficia de o serie de masuri nefinanciare de asistenta sub forma de programe si servicii de sprijin in afaceri.

Iata 4 dintre programele de finantare a afacerii prin subventii!

1. Programul Rabla pentru persoane juridice si institutii publice 
In perioada 30.04.2014 - 01.09.2014, Administratia Fondului pentru Mediu organizeaza sesiunea de inscriere in vederea acceptarii proprietarilor persoane juridice sau operatori economici fara personalitate juridica, in cadrul 'Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national".

Suma alocata sesiunii de finantare este de 21.000 mii lei, potrivit declaratiilor presedintelui AFM. Pentru persoanele juridice si institutiile publice vor fi disponibile 3.000 de tichete. Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de AFM. Mai multe detalii aici <<<<<

2. Programul national pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului

Acest program doreste sa stimuleze dezvoltarea micii industrii din Romania si, in general, sa protejeze meseriile care presupun un numar mare de operatii executate manual in practicarea lor si relansarea serviciilor si a produselor realizate.

Bugetul este de : 1.000.000 lei; Depunere: incepand cu: 17.03.2014

Programul consta in organizarea Targurilor Regionale pentru Artizanat si Mestesuguri 2014, pe o perioada de 5 zile.


3. Programul national "Femeia manager" - editia 2014

Depunerea a inceput in data de  10.03.2014
Prin Program se finanteaza implementarea celor mai bune planuri de afaceri depuse de femeile antreprenor.

Pot beneficia de ajutor financiar nerambursabil microintreprinderile, persoanele fizice autorizate (PFA) care desfasoara activitati economice in mod independent sau intreprinderile individuale conduse de femei, cu o vechime de maxim 3 ani de la inscrierea in Registrul Comertului.

Pentru a beneficia de acest program, solicitantii trebuie sa obtina cel putin 60 puncte in urma completarii on-line a planului de afaceri.

4. Subventii pentru motorina - producatori agricoli 
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza producatorii agricoli ca mai pot depune cererea de acord prealabil pentru anul 2014, pentru acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizata in agricultura, in perioada 5 mai 2014 - 10 iunie 2014 inclusiv.

Ajutorul de stat se acorda producatorilor agricoli care indeplinesc urmatoarele conditii, in functie de sectorul/sectoarele vegetal, zootehnic si/sau imbunatatiri funciare.

Detalii: www.finantare.ro


|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial