Tags: afacere, companie, strategii, recompense, profit, dezvoltarea unei afaceri

 

Cele mai multe articole care vorbesc despre o afacere la inceput de drum pun accentul pe strategiile si sarcinile pe care trebuie sa le executi pentru a face ca afacerea ta sa mearga. Expertii se intrec in a-ti spune cum sa eviti esecul. Dar uneori toata aceasta agitatie trebuie sa fie sustinuta si prin mentionarea recompenselor care apar in momentul in care afacerea cunoaste succesul!

 

Mai intai de toate, vei avea timp din nou ca sa dormi. Nu prea ai cum sa te odihnesti suficient atunci cand muncesti din greu pentru a construi o baza solida afacerii tale. Nu este usor sa nu te gandesti la lucrurile pe care nu le poti controla mai ales ca abia dupa ani buni de condus o afacere vei sti cu adevarat care sunt lucrurile pe care le poti controla sau nu.

 

Mai apoi, o sa ai din nou timp doar pentru tine. Antreprenorii renunta in general la micile placeri ale vietii de care nu uitau inainte sa se implice cu totul in dezvoltarea unei afaceri. Astfel, o sa ai din nou timp sa mergi la teatru sau sa vezi un film bun. Atunci cand decizi sa pornesti o afacere trebuie sa renunti la lucrurile care ti-ar putea distrage atentia, iar asta se intampla de la sine atunci cand iti doresti cu adevarat ca afacerea ta sa reuseasca!

 

In plus, vei putea in sfarsit sa pleci in vacanta! Va fi prima ta vacanta pe care o vei lua dupa o perioada destul de lunga in care afacerea ta a insemnat inclusiv timpul liber! Indiferent de cate zile vei petrece departe de munca, te vei bucura din plin de ele deoarece vor fi rezultatul unui efort sustinut!

 

In al patrulea rand, vei putea sa le spui celorlalti ca te afli la conducerea unei companii si nu ca incerci sa pui pe picioare o afacere. Atunci cand deja conduci o firma inseamna ca aceasta iti aduce profit. Atunci cand incerci sa faci o afacere sa mearga, inseamna ca inca mai imprumuti bani de la creditori.

 

Si nu in ultimul rand, vei avea din nou timp sa petreci momente frumoase alaturi de familia ta. Chiar daca reusesti sa petreci putin timp si atunci cand te ocupi de afacere, te afli cu adevarat printre cei dragi abia atunci cand reusesti sa te detasezi complet de afacerea ta si de munca pe care dezvoltarea unei afaceri o implica.

 

Asa ca nu uita sa muncesti din toata inima si cu mult spor pentru ca va veni si momentul in care vei fi recompensat din plin. Mult succes in afaceri!

 

Autor: Ana Steinberg

 

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial