Tags: afacere, afaceri, moda, moda vintage, vintage,


Vrei sa te simţi dosebita, rebela, foarte feminina, cutezatoare, irezistibila, sa ai un stil propriu sau sa obtii un aer de vedeta de Hollywood din anii 60? Moda vintage intruneste toate aceste sufragii. 

Introdu in garderoba ta cateva obiecte vestimentare vintage!

Daca tu nu vrei, ei bine afla ca multe doamne si-o doresc iar persoanele din sfera showbiz-ului se dau in vand dupa acest tip de vestimenatie. Amintesc aici pe Gina Pistol, Dana Rogoz, Loredana Groza, Laura Cosoi sau Adela Popescu. Aceasta crestere a interesului a pornit de la vedete din afara cum ar fi: Julia Roberts, Chloe Sevigny, Kate Moss sau Dita von Teese.

Obiectele vintage reprezinta un termen generic pentru stilul apartinand unei perioade de timp din trecut. Fiecare articol este unic, nu de serie, asa cum se gasesc in magazinele obisnuite.

In plus, vorbim despre obiecte de calitate, care au acel ceva special care liseste vesmintelor contemporane: materiale rare si deosebite (multe dintre acestea nu se mai fabrica), detalii rafinate. Vestimentatia vintage poate proveni din colectii ce apartin caselor de mode consacrate si care au o vechime de pana la 20 de ani.

Curentul vintage are succes si in Romania 

Am vazut cu ochii mei la Modexpo, cum doamnele si domnisoarele se inghesuiau la standul foarte spatios amenajat acolo de cei de la Atelierul Aiurea cu imbacaminte si accesorii vintage. Atelierul Aiurea este un boutique amplasat in centrul vechi al Capitalei, al carei proprietara este Cristina Ivan.

Boutiqul este deja celebru pentru obiectele de calitate oferite si nu numai. Atmosfera este intregita de primirea calduroasa a gazdelor cu prajiturele de casa, muzica de jazz, sfaturi si alte surprize pe care le aflati pe: www.atelieraiurea.ro.

Moda vintage te poate imbraca de sus pana jos, pentru ca in afara vestimentatiei, poti gasi o serie de accesorii pe care le mai vezi doar in filme: palarii, manusi, bijuterii, blanuri sau incaltaminte, toate retro. Un boutique vintage nu se opreste doar la imbracaminte si accesorii ci poate oferi si umbrelute, obiecte de design interior, mic mobilier.

Acest curent poate fi exploatat in mai multe moduri. Astfel, afacerea poate functiona doar pe blog, intr-un boutique sau in ambele variante. Desigur, acest tip de afacere, poate fi desfasurat ca o a doua activitate sau ca una colaterala intr-un magazin de vestimentatie pe care deja il ai. 

O nisa o reprezinta rochiile de seara (ocazie) si cele de mireasa care sunt de asemenea foarte apreciate.

Zenobia Badescu

|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial