Tags: blog, blogging, marketing online, Paypal, pay per post, blog targetat


Blogging-ul este un mod extraordinar de a ajunge la publicul tau, de a-ti impartasi gandurile si chiar de a te ajuta in marketingul online.Crearea unui blog este un lucru foarte simplu si care aduce o multime de avantaje.


Exista un numar de servicii care iti permit sa ai un blog gratis. Site-uri precum Blogger si WordPress cer doar o scurta inregistrare si un set up. Odata ce ai stabilit o tema si un template pentru blogul tau, esti gata sa incepi postarea. Post-urile sunt intrari pe care le faci pe blogul tau si care sunt publicate imediat.


Unii bloggeri posteaza comment-uri pe blogurile lor in fiecare zi, altii o data pe saptamana. In functie de frecventa cu care postezi, content-ul poate fi concentrat pe o anumita tema sau pe subiecte luate la intamplare. Cele mai populare bloguri se axeaza pe o nisa si furnizeaza informatii valoroase, continut si comentarii care ii incurajeaza pe cei care urmaresc blogul sa foloseasca stilul interactiv. 


 
Inscrie-te pe un site care ofera servicii de blogging. Incepe dezvoltarea blogului tau prin a te inscrie pe Blogger sau WordPress. Odata ce ai un cont, poti imediat sa iti faci setarile pentru blog. Stabileste scopul blogului tau si ce tip de angajamente ai de gand sa faci. Incepe cu putin, dar consistent.


Gandeste-te cum vei da valoare blogului tau. Daca vrei sa iti folosesti blogul pentru a genera profit, sunt cateva tehnici pe care poti sa le aplici in functie de ce platforma vrei sa folosesti. Una din cele mai populare optiuni de a-ti monetiza blogul este cu ajutorul Google Adsense. Aceasta este o optiune populara si foarte usor de adaugat site-ului tau. Nu numai ca iti genereaza o mica suma de bani saptamanal, dar furnizeaza de asemenea si linkuri relevante bazate pe post-urile tale.


Un alt mod extraordinar de a-ti monetiza blogul este prin intermediul linkurilor platite. Conceptul de oferire a linkurilor platite este destul de clar. Creezi o sectiune a blogului tau care listeaza site-urile recomandate. In aceasta lista, trebuie doar sa postezi linkuri pentru care oamenii platesc ca sa le apara site-urile acolo. Exista cateva instrumente pe care le poti folosi pentru a automatiza acest proces. Pur si simplu adaugi un link printr-un buton "Cum sa postezi un link", avand instructiuni si o parola printr-o pagina Paypal.


Poti stabili sa se faca o plata sau un abonament o singura data, oferind astfel posibilitatea de a cumpara postarea unui link pe blog-ul tau lunar sau pentru o perioada mai lunga de timp.


Multi oameni isi monetizeaza blogurile folosing pay per post sau alte retele de blogging. Important este ca oamenii care vor publicitate cauta bloggeri care sunt dispusi sa scrie un post pentru a le promova produsele si serviciile sau brandul. Poti sa apelezi la una din aceste retele destul de usor si sa fii contactat atunci cand cei care vor publicitate simt ca blog-ul tau ar fi potrivit pentru transmiterea unui mesaj. Scrii un post si esti platit pentru asta.


Un lucru pe care trebuie sa il tii minte este acela ca succesul blogului tau depinde de un anumit numar de factori. Consider ca a avea un blog targetat care ofera continut original si interesant este blogul perfect. Asa iti vei construi un numar mare de followeri. Acest lucru este de asemenea esential pentru ca majoritatea metodelor de monetizare este bazata pe a avea suficient trafic pentru a face blogul atragator pentru cumparatorii de publicitate, dar si pentru cititorii continutului lui.

|
|
Comentarii articol
Postat de: WilliamAmouro
Hello. I need to contact admin. Thank you.
2017-02-12 15:21:10

Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial