Tags: afaceri profitabile, afaceri acasa, organizator evenimente, bucatar personal, profesor la domiciliu

 

A lucra de acasa poate insemna o oportunitate foarte buna pentru cei care au diverse indemanari si stiluri de viata complexe. Poti sa iti fixezi singur orele, ba chiar poti lucra si in pijamale iar asta e o alternativa de luat in seama prin comparatie cu programul de 8 ore pe zi intr-un birou de 1 mp. Mai jos ai sase joburi pe care le poti avea lucrand de acasa, precum si sfaturi pentru a incepe aceste afaceri.

1. Bucatar personal

Daca pasiunea ta este gatitul, aceasta afacere s-ar putea sa fie cea mai potrivita pentru tine. Munca aceasta presupune ca tu sa gatesti in fiecare saptamana o varietate de mancaruri in casa unui client, de exemplu, sau poti sa alegi optiunea de a distribui diferite preparate ca o alternativa la vechea metoda de livrare a pizzei. Cu slujbele care necesita foarte mult timp si cu foarte multe familii in care ambii parinti lucreaza full-time, o astfel de optiune pentru a manca in familie a devenit din ce in ce mai apreciata de clientii foarte ocupati.

2. Organizator de evenimente aniversare

Indiferent cu ce parinte ai vorbi, acesta iti va spune intotdeauna acelasi lucru: sa organizezi o petrecere de ziua de nastere a copilului este o munca dificila si o adevarata provocare atunci cand esti ocupat. Atunci cand pe piata exista o nevoie, exista in mod automat si o oportunitate de afacere, iar organizarea de petreceri pentru copii poate fi o astfel de sansa de a face bani mai ales daca esti creativ, iti plac copii si poti lucra pe timp de weeekend cand au loc in general aceste petreceri.

3. Amenajarea caselor pentru vanzare

O afacere pentru care va trebui sa pleci de acasa este amenajarea caselor pentru a fi vandute. Chiar si asa, in timpul pe care nu il petreci in casa clientului in incercarea de a decora casa pentru ca aceasta sa fie cat mai atractiva pentru cei care o vor vizita pentru a decide daca o cumpara sau nu, poti conduce cu usurinta afacerea de la tine de acasa deoarece poti incheia noi contracte cu ajutorul Internetului si prin aceeasi modalitate vei reusi sa iti gasesti clienti noi.


4. Construirea site-ului

Daca esti talentat la designul paginilor web si ai cunostinte in acest domeniu, afacerea aceasta este pe cat de comoda, pe atat de profitabila. Crearea unui site poate pleca de la o suma de cateva sute de euro platiti de client si poate ajunge pana la 2.000 euro in cazul in care site-ul este realizat pentru o companie mai mare. In plus, in cazul unor site-uri clientul va cere si asistenta tehnica, iar acest lucru iti va aduce alti bani in fiecare luna.

5. Asistent virtual

Cu o economie incerta, foarte multe afaceri incearca sa se bazeze pe oameni angajati temporar sau cu contracte de colaborare doar cat dureaza un anumit proiect, iar uneori acestia sunt angajati ca asistenti virtuali. Acesti asistenti pot indeplini o multime de functii, de la asistent manager pana la contabil, in functie de experienta fiecaruia.

6. Profesor la domiciliu

Chiar daca nu esti un profesor in adevaratul sens al cuvantului, in functie de lucrurile pe care stii sa le faci, poti oferi ajutorul atat copiilor, cat si adultilor. De exemplu, daca ai absolvit o facultate de limbi straine, ii poti ajuta pe copii la teme sau in anumite proiecte scolare, iar daca ai cunostinte de Internet, ii poti ajuta pe adulti sa invete lucruri elementare de folosite a Internetului. Ai fi surprins de numarul mare al celor care doresc sa invete astfel de lucruri care altora li se par usoare.

Munca de acasa este in general o oportunitate de a practica ceea ce iti place si de a castiga bani in acelasi timp. Iar cand munca este o placere, atunci inceteaza sa mai fie munca!

Mult succes!


Bonus: Cum sa faci lumanari 100% naturale, din ceara de soia|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial