Tags: afacere, ciuperca, ciuperci, ciuperca lui Dumnezeu, Agaricus Blazei Murill


O pleiada de articole sustin, elogiaza, aduc argumente si marturii ca ciuperca zeilor sau ciuperca lui Dumnezeu este o adevarata minune pentru sanatate, fiind mai mult medicament decat aliment. Insusi numele te face sa te infiori si sa te gandesti la ea ca la apa sfintita. 

Unora le-a adus vindecarea de diverse boli cotate ca incurabile, altii slabesc, altii isi mentin in forma mentalul, isi cresc imunitatea organismului s.a.m.d. Avem la dispozitie sursa unui veritabil izvor de sanatate. O adevarata micoterapie. 

Seductia ciupercii minune 

Cat de mult au functionat proprietatile de exceptie ale ciupercii aflu din faptul ca toti o lauda ca pe sfintele moaste. Oamenii ii mai spun si  "minunea lui Dumnezeu" si cred ca poate fi numit asa, acest lucru rar, dar cu har, lasat anume de Dumnezeu pe pamant. 

Agaricus Blazei Murill - ciuperca minune nu creste decat in regiunile inalte (peste 1.000 de metri), iar cultivarea si prelucrarea ei presupun condiţii absolut speciale: temperatura inalta, umiditate multa, aer purificat, sol ce contine excremente de cal salbatic, ploi marunte seara. Fara aceste conditii, Agaricus nu creste.

Locul de origine este in zona muntoasa Piedade, langa San Paulo, in sud-estul Braziliei dar ciuperca este cultivata in special in ferme japoneze si medicii de aici o numesc "Kawariharatake". Probabil ca multi ii cunosc efectele deoarece ciuperca a fost introdusa in lumea medicala in anul 1967, de catre dr. Heinemann din Belgia. O recomanda asociatii renumite de medicina alternativa si complementara din Japonia si SUA.
 
Cineva a adus-o si in Romania, numai sub forma de pulbere, pentru ca in tara noastra nu ar putea fi cultivata. Este vorba de Daniela Cismaru-Inescu, cu o poveste extraordinara si chiar dramatica, ce sta in spatele acestei afaceri. Lucrand in Japonia a putut cunoaste efectele ciupercii si a facut posibil sa beneficieze si romanii de ele. 

Ciuperca are cca 120 de elemente nutritive esenţiale pentru organism (vitamine, minerale, aminoacizi) precum si un conţinutul bogat de polizaharide cu proprietatea de a limita evoluţia cancerului in organismul uman. Este utilizata deci in terapia cancerului, a diabetului, tumorilor, colesterolului si al osteoporozei. Testele facute la Facultatea de Medicina a Universitatii Tokyo au aratat ca rata involutiei complete a cancerului este de 90% in cazul terapiei cu aceasta ciuperca.

Firma infiintata de Daniela Cismaru-Inescu in 2008, avand capital integral romanesc, se numeste Euro-Japan Trading S.R.L., are sediul in Campina si este organizata si condusa in stil japonez. 

Am vazut recent, cu ocazia cutremurului din China ce inseamna organizarea asiatica. Firma din Campina este importator exclusiv in Europa al produselor Oyama Agaricus Blazei Micro si C. BIO ACTIVE MC, produse agreate de institute de medicina alternativa din Japonia si aprobate de FDA in Statele Unite ale Americii.
|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial