Tags: idei de afaceri, idei de afaceri mici, idei afaceri, afaceri mici, afacere, mica afacere, bicicleta, bixciclete, bike


Nu ignora banala bicicleta! Cu ajutorul ei poti cladi o mica afacere cu mare potential de dezvoltare. Investitiile in aceste idei de afaceri sunt mici, nu ai nevoie decat de determinare. Iata sugestiile!

1. Publicitate pe biciclete
Daca in anumite tari, mijloacele de a face reclama sunt foarte diverse, noi inca suntem ancorati in cateva tipuri de promovare. Cu un buget redus poti pune bazele unei afaceri fiabile, cu o piata de desfacere mare si cu posibilitatea de a practica un adaos comercial consistent, astfel incat sa asigure un profit pe masura. 

Riscul de esec intr-o astfel de afacere este redus, datorita investitiei minime, a posibilitatii de a folosi forta de munca ieftina si necalificata, a vizibilitatii produselor promovate prin aceasta metoda, intr-o piata de publicitate monotona in care posibilii clienti au invatat sa ignore mesajele. 

Practica, folosindu-se o pata de culoare, se transmite mai usor mesajul si se creste sansa ca acesta sa fie primit cu mai multa "caldura" de clientii tinta. O astfel de promovare este specifica in general zonelor urbane aglomerate, dar ca zone alternative pot fi considerate si zonele turistice si drumuri nationale cu posibilitatea de a ajunge la zeci de mii de clienti intr-o singura zi.

2. Inchirierea de biciclete
Daca locuiesti intr-o zona pitoreasca, unde turistii au ce admira sau intr-o zona de munte, cu trasee spectaculoase, poti initia o afacere valoroasa - inchirierea de biciclete. Detaliile acestei idei de afaceri mici : 

http://www.afacerilacheie.net/articole/afaceri-profitabile/cum-sa-transformi-pasiunea-pentru-biciclete-intr-o-afacere-inovatoare-2185.html

3. Coffee bike
Coffee bike este un concept relativ nou in Romania. Practic, abia anul trecut au fost introduse in tara primele cafenele pe bicicleta. Il veti gasi definitit si: coffee-shop mobil, mobile coffeeshop sau mobile cofee bike.

Laura Apahidean, o tanara din Cluj, a cheltuit 2.000 de euro, dar isi recupereaza investitia foarte repede. Ea vrea sa dea o alta fata comertului ambulant. "Conceptul de coffee bike l-am descoperit in Viena, la inceputul anului, si din dorinta de a avea o afacere in care sa nu investesc foarte mult am realizat aceasta minunatie care a prins deja la public", spune Laura.

E prima ei afacere, dar nu vrea sa se opresaca aici. Vrea sa faca un lant de coffee bike in Cluj si sa infrumuseteze comertul ambulant, conform http://citynews.ro/

Descopera alte idei de afaceri bazate pe biciclete:

|
|
Comentarii articol
Postat de: bob
Foarte tentante si bune ideile de afaceri, la unele dureaza ceva timp la altele mai putin dar merita incercat. Pentru cei care doresc sa castige bani mai repede piata forex este o solutie.
2016-01-08 16:04:38

Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial