Tags: educatie, educatie complementara, training, cursuri


Oamenii nu inceteaza sa ma surprinda. Uneori cu lucruri meschine sau dezamagitoare, alteori cu fapte marete si, destul de des, cu gesturi simple, umane si frumoase care aduc speranta, bucurie sau un mic ajutor. Undeva, cuiva. 

Despre lucrurile dezamagitoare nu vreau sa vorbesc. Au si ele rolul lor, sunt lectii de viata. Vreau sa va povestesc despre oameni bogati sufleteste. Unul dintre acestia este Simona Hupov. 

Cine este Simona Hupov? In plan personal  "sunt fericita in fiecare zi, sunt eu! Sunt mama si sotie, sunt fiica si nora si ... imi place la nebunie!" se caracterizeaza ea, undeva in spatiul virtual. 

In plan profesional "pot spune ca am ajuns sa fac ceea ce imi place, cand vreau. Este extraordinar sa fii liber sa faci ce vrei"!

Concret, Simona Hupov  este un formator de formatori care si-a canalizat activitatea de trainer pe dezvoltarea personala pentru copii si tineri si pe relationarea parinte-adolescent-profesor. 

In ziua de astazi, ca si adulti, investim sume mari in cursuri de dezvoltare personala. Nu toti, o parte dintre noi. De ce? Ca sa putem depasi provocarile vietii, crede Simona Hupov. Ce s-ar intampla daca toate aceste notiuni ne-ar fi explicate in copilarie, cand mintea este limpede si gata sa absoarba lucruri noi?

Educatia complementara a copiilor din ziua de azi nu numai ca este oportuna, dar este o necesitate. Avem de-a face cu copii mult mai deschisi la minte, cu o multime de surse de informatie la dispozitie, dar care, daca nu sunt indrumati, ar putea face din calculator singurul prieten, iar din Internet singura sursa de informatii.

Din pacate parintii sunt tot mai ocupati, iar educatia data acasa si cea de la scoala poate fi completata cu succes de educatia complementara, acea educatie care dezvolta copilului calitatile unui om care reuseste in viata: inteligenta emotionala, calitatile de lider, spiritul de echipa si mai ales increderea in sine.

Prin asociatia ei, Simona organizeaza o serie de actiuni, seminarii, cursuri. Iata cateva exemple:
- cursul de camaraderie - o tabara pentru copii si adolescenti in care, pe langa distractie, ei invata si ce inseamna prietenul adevarat, spiritul de echipa, toleranta, respectul si mai ales, copiii isi dezvolta propria capacitate de a gandi si invata sa ia propriile decizii.

- seminarele motivationale in care sunt folositi caii si cainiica si co-traineri. 
- seminare de educatie financiara; 
- cursuri de comunicare si "public speaking" pentru copii.

Dupa parerea mea, de mare ajutor sunt seminariile de relationare parinti-copii, seminarii tematice pentru parinti si copii. 

Dorinta cea mai mare a Simonei este aceea de a stabili o relatie cat mai buna intre parinte - copil - profesor, creand astfel pentru copil un mediu propice de dezvoltare. Foarte bine, Simona, avem nevoie de aceste lucruri.

Lumea se indreapta tot mai rapid spre globalizare si, in in acest iures, trebuie sa luptam pentru a ne pastra identitatea si .... pentru un viitor. 

Pe Simona o gasesti aici http://simonahupov.com  ... in caz ca ai nevoie. 

Zenobia Badescu|
|
Va rugam introduceti numele!

Adauga comentariu


Numele dvs:

Comentariu:

Verificare:
RSS 2.0 - Blog.ideideafaceri.ro Flux RSS | Ajutor

Idei de afaceri | Cum sa incepi o afacere | Afaceri mici | Afacerea ta | Afaceri profitabile | Leadership/management | Marketing | Bani si fonduri europene nerambursabile | Editorial